Background Image
Table of Contents Table of Contents
Next Page  76 / 84 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 76 / 84 Previous Page
Page Background

76

מדריך

משקאות בטעם אניס, מומלץ

לכם לקבל את פני השקיעה

בטברנה ליד הים עם כוס אוזו

בתוספת מים וקרח.

מאכלי רחוב כוללים יירוס

) הגרסה המקומית

Gyros

(

והטעימה להפליא לשווארמה:

פיתה עטופה סביב פיסות

בשר וירקות חתוכים. וכמובן

ביקור בקפריסין אינו שלם

ללא טעימה מגבינת הכבשים

המקומית שקנתה לה מעריצים

רבים (וחקיינים לא מעטים)

בארצות הניכר, הלא היא

גבינת חלומי. במהלך השהות

בקפריסין תוכלו לטעום את

הגבינה הזאת בגרסאות שונות

לאורך כל שעות היום: היא

מוגשת צלויה בגריל או מטוגנת

בתור מנת פתיחה או כחלק

מסלט, קלויה על פרוסת לחם,

בתוך כיסוני בצק או בפטריות

ממולאות ואפילו בחביתה של

ארוחת הבוקר. ואם התמכרתם

לטעמה המיוחד, אל תשכחו

לקנות נתח גדול לקחת

הביתה.

שאטרסטוק

יירוס, הגרסה המקומית לשווארמה