Background Image
Table of Contents Table of Contents
Next Page  38-39 / 98 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 38-39 / 98 Previous Page
Page Background 39

38

מדריכי מסע אחר צפון איטליה 

מדריך

חלק בלתי נפרד מחווית הביקור.

לצד המטבח הצפון איטלקי אפשר

לראות בעיר ייצוג של המטבחים

האזוריים השונים של איטליה, וגם מי

שמתגעגע לטעמים מאזורים אחרים

של הגלובוס, כמו הודו או יפן, לא

יתאכזב כאן. יש בעיר היצע גדול

של מסעדות יוקרה יקרות להחריד

אבל גם דוכני אוכל רחוב, מסעדות

מזון מהיר וברים בהם אפשר

לאכול ארוחת צהריים זריזה. העיר

מפורסמת גם במעדניות הגורמה

), מקדשי אוכל

Peck

שלה, כמו פק (

עצומים בהם אפשר להצטייד במגוון

מסחרר של גבינות, נקניקים, רטבים

ייחודיים ושאר מעדנים.

המטבח המקומי כבד למדי אך

טעים להפליא וכולל המון חמאה,

גבינות ושמנת. נראה שהאורז יותר

פופולרי פה מהפסטה, ובמיוחד

הריזוטו מילנזה שמכינים עם יין

לבן, זעפרן, בצל וכמובן תועפות

של חמאה וגבינת פרמזן. מעדנים

מקומיים נוספים שאסור להחמיץ הם

האוסובוקו, תבשיל שוק עגל שמוגש

עם רוטב גרמולטה.

התעלה הגדולה ברובע נאוויליו

תחשוב ישר חושב איטליה? לפרטים התקשרו 7799 * >> או לחצו כאן