טיפים והמלצות
חפשו טיפ/המלצה
לא נמצאו תוצאות...
לא נמצאו תוצאות...
לא נמצאו תוצאות...
לפתוח שולחן מזטים
יוון 30.06.2014
המלצה גסטרונומית שלי למטיילים ביוון היא לפתוח שולחן מזטים. יש כמה דברים שכדאי להזמין כשאוכלים במסעדות ביוון: יגידס – שעועית ענקית שמבושלת לילה שלם עם רוטב סמיך של עגבניות טריות, עם שום ושמן זית; סקורדליה – מעין סלט שום; קוליקיתקיה פיגניטה – רצועות קישואים מטוגנות), מרידס (דגיגונים טבולים בביצה וקמח ומטוגנים בשמן עמוק, כמו צ'יפס; צזיקי – יוגורט עם שום ומלפפונים; טרמו סלטה – סלט ביצי דגים; סגנקי טירי – גבינה שמזכירה קצת קשקבל, מצופה בביצה וקמח ומטוגנת קלות מכל צד, ומוגשת עם לימון כמו סטייק. בתיאבון!
שולחן מזטים
מקום: יוון