לרוצים להעשיר את הארוחה, מומלץ להגיש קוקטייל סורבה בין המנות ולסיים את הארוחה בליקר, עם או בלי ליווי של קינוח. הנה כמה ליקרים מומלצים ומתכונים לקוקטיילי סורבה: ליקרים מומלצים ליקר פסיפלורה – לה בל סנדרין ליקר מעודן המכיל 16% אלכוהול. הליקר, שמגיע מצרפת, הוא על בסיס של ארמניאק, הברנדי הצרפתי העתיק ביותר, המיוצר מהמאה ה-14 בחבל ארמניאק שבדרום-מערב צרפת. טעמי הפסיפלורה, שמקורם במחית פרי אמיתית, משתלבים בהרמוניה מושלמת עם הארמניאק. זהו משקה עדין ומתוק שמומלץ להגישו מצונן היטב בתחילת הארוחה או בסיומה. לה בל סנדרין. ארמניאק בשילוב פסיפלורה |
אפטר – ליקר שוקולד בלגי ליקר שוקולד ייחודי, המכיל 17% אלכוהול. הליקר הזה עשוי מחומרים טבעיים ואיכותיים, בין היתר וניל ממדגסקר, פולי קקאו מאפריקה ואגוזים מאיטליה, בליווי שוקולד בלגי מעולה. ליקר קפה בוהם עשוי מרכיבים משובחים, הליקר הזה מכיל בלנד של קפה איכותי, ודקה צרפתית מזוקקת חמש פעמים, וניל ושמנת מהולנד. הליקר מגיע בבקבוק המעוצב בסגנון צרפתי משנות ה-20 של המאה הקודמת. ליקר קפה בוהם. הבקבוק מעוצב בסגנון צרפתי של שנות העשרים |
קוקטיילי סורבה קוקטייל סורבה פירות אדומים פירות אדומים ניתן להשיג במהלך כל השנה, טריים או קפואים. הצבע האדום העז והחושני בצירוף טעם מיוחד ומרענן הופכים את קוקטייל הסורבה הזה למוצלח במיוחד. מצרכים: 2 בקבוקים liefmans 140 cc van Gogh אננס 100 cc סאוור גלידת סורבה פירות יער גלידת סורבה אוכמניות לואיזה אוכמניות אדומות לקישוט אופן ההכנה: ממלאים חצי מכלי הקיבול של הבלנדר בקרח, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד. הצעת הגשה: מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות סורבה פירות אדומים קוקטייל סורבה ים תיכוני פרי האסאי, שמקורו ביערות האמזונס בברזיל, הוא בעל סגולות רבות ונחשב כמפחית כולסטרול ומסייע למניעת מחלות כלי דם ולב המצרכים: 100 cc van Gogh אסאי 80 cc סאוור גלידת סורבה מלון גלידת סורבה מנגו קיווי לקישוט אופן ההכנה: ממלאים בקרח חצי מכלי הקיבול של הבלנדר, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד. הצעת הגשה: מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם קיווי סורבה ים תיכוני קוקטייל סורבה שוקולד ישראלי המצרכים: 100 cc וינסתאו עוגה 100 cc וינסתאו מסטיק 100 cc café boheme גלידת סורבה שוקולד בלגי גלידת סורבה מייפל פקאן לרוטב שוקולד: שמנת 38%, שוקולד מריר אופן ההכנה: ממלאים בקרח חצי מכלי הקיבול של הבלנדר, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד. הצעת הגשה: מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר (ראו בהמשך). הכנת רוטב שוקולד מרתיחים את השמנת ומוסיפים שוקולד מריר. מערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. סורבה שוקולד מפתה
|