ליקרים וקוקטיילי סורבה

שתפו:

לרוצים לשדרג ארוחה מומלץ ללוותה בקוקטיילי סורבה בין המנות ובליקר איכותי בסיום הארוחה או כתוספת לקינוח. המלצות לליקרים וקוקטיילי סורבה מוצלחים במיוחד

פורסם 30.3.15

לרוצים להעשיר את הארוחה, מומלץ להגיש קוקטייל סורבה בין המנות ולסיים את הארוחה בליקר, עם או בלי ליווי של קינוח. הנה כמה ליקרים מומלצים ומתכונים לקוקטיילי סורבה:

ליקרים מומלצים

ליקר פסיפלורה – לה בל סנדרין

ליקר מעודן המכיל 16% אלכוהול. הליקר, שמגיע מצרפת, הוא על בסיס של ארמניאק, הברנדי הצרפתי העתיק ביותר, המיוצר מהמאה ה-14 בחבל ארמניאק שבדרום-מערב צרפת. טעמי הפסיפלורה, שמקורם במחית פרי אמיתית, משתלבים בהרמוניה מושלמת עם הארמניאק. זהו משקה עדין ומתוק שמומלץ להגישו מצונן היטב בתחילת הארוחה או בסיומה.


לה בל סנדרין. ארמניאק בשילוב פסיפלורה

אפטר – ליקר שוקולד בלגי
ליקר שוקולד ייחודי, המכיל 17% אלכוהול. הליקר הזה עשוי מחומרים טבעיים ואיכותיים,
בין היתר וניל ממדגסקר, פולי קקאו מאפריקה ואגוזים מאיטליה, בליווי שוקולד בלגי מעולה.

ליקר קפה בוהם
עשוי מרכיבים משובחים, הליקר הזה מכיל בלנד של קפה איכותי, ודקה צרפתית מזוקקת חמש פעמים, וניל ושמנת מהולנד. הליקר מגיע בבקבוק המעוצב בסגנון צרפתי משנות ה-20 של המאה הקודמת.


ליקר קפה בוהם. הבקבוק מעוצב בסגנון צרפתי של שנות העשרים

קוקטיילי סורבה 

קוקטייל סורבה פירות אדומים
פירות אדומים ניתן להשיג במהלך כל השנה, טריים או קפואים. הצבע האדום העז והחושני בצירוף טעם מיוחד ומרענן הופכים את קוקטייל הסורבה הזה למוצלח במיוחד.

מצרכים:
2 בקבוקים liefmans
140 cc van Gogh אננס
100 cc סאוור
גלידת סורבה פירות יער
גלידת סורבה אוכמניות
לואיזה
אוכמניות אדומות לקישוט

אופן ההכנה:
ממלאים חצי מכלי הקיבול של הבלנדר בקרח, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס צרה וגבוהה ומקשטים עם אוכמניות אדומות

סורבה פירות אדומים

קוקטייל סורבה ים תיכוני
פרי האסאי, שמקורו ביערות האמזונס בברזיל, הוא בעל סגולות רבות ונחשב כמפחית כולסטרול ומסייע למניעת מחלות כלי דם ולב

המצרכים:
100 cc van Gogh אסאי
80 cc סאוור
גלידת סורבה מלון
גלידת סורבה מנגו
קיווי לקישוט

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי מכלי הקיבול של הבלנדר, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה ומקשטים עם קיווי

סורבה ים תיכוני

קוקטייל סורבה שוקולד ישראלי
המצרכים:
100 cc וינסתאו עוגה
100 cc וינסתאו מסטיק
100 cc café boheme
גלידת סורבה שוקולד בלגי
גלידת סורבה מייפל פקאן
לרוטב שוקולד: שמנת 38%, שוקולד מריר

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח חצי מכלי הקיבול של הבלנדר, מוסיפים את כל המרכיבים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

הצעת הגשה:
מוזגים לכוס יפה קפואה על מצע של רוטב שוקולד מריר (ראו בהמשך).

הכנת רוטב שוקולד
מרתיחים את השמנת ומוסיפים שוקולד מריר. מערבבים היטב על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.


סורבה שוקולד מפתה

 

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

שתפו: