את המתכון הזה אפשר להכין על בסיס של חלב וחמאה, אבל אם תרצו לשמור על אותנטיות, עשו כמו הלאפים והכינו אותו על בסיס של ציר דגים – גם התוצאה תהיה מענגת יותר. הכמות מיועדת לארבעה אנשים. החומרים : הוראות ההכנה: לחתוך את הבצלים לפרוסות דקות ולטגן במחבת עם השמן. להוסיף את היין. לשמור על אש נמוכה ולהוסיף את הקמח. לבחוש היטב . אחר כך להוסיף את ציר הדגים או החלב. לבחוש עד להשגת תערובת אחידה. חשוב לזכור כי המרק יהיה סמיך יותר לאחר שנוסיף את הדגים. להוסיף את פיסות הדג ולבחוש במשך כחמש דקות. להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל עוד חמש דקות. להגיש חם לחלום על חורף מושלג… בתיאבון! |
מרק דגים שמקורו בלפלנד הוא מעדן אמיתי, עשיר בטעם וקל מאוד להכנה. הכי מענג לטבול במרק הזה פרוסות לחם טרי, ללקק את האצבעות ולחשוב על חורפים מושלגים בצפון הרחוק פורסם 9.11.12 |
Array
(
[continent] => WP_Term Object
(
[term_id] => 551
[name] => אירופה
[slug] => europe
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 551
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 3867
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [area] => WP_Term Object
(
[term_id] => 627
[name] => לפלנד
[slug] => %d7%9c%d7%a4%d7%9c%d7%a0%d7%93
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 627
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 626
[count] => 20
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [country] => WP_Term Object
(
[term_id] => 626
[name] => פינלנד
[slug] => finland
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 626
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 551
[count] => 40
[filter] => raw
[term_order] => 0
) )