החומרים 5 עגבניות בשלות 1 בצל סגול 150 גרם גבינה בולגרית 15 זיתים שחורים (אם אתם מעדיפים אפשר להחליף בירוקים) מלח, פלפל שחור, זעתר 1. חותכים את מרכיבי הסלט: את העגבניות לפלחים, את המלפפונים ואת הבצל לטבעות ואת הגבינה לקוביות. 2. מניחים בקערת הגשה את הירקות החתוכים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מפזרים מעל הירקות את הגבינה והזיתים. מתבלים במעט זעתר וזולפים מעל שמן זית. זהו, הסלט מוכן. בתיאבון! |
אין כמעט בית קפה ישראלי שלא מגיש גרסה כלשהי של הסלט הזה, לרוב עם הרבה חסה ומיני תוספות שלא קשורות למקור. הנה מתכון לסלט יווני אמיתי, הכי פשוט והכי טעים שיש פורסם 18.5.10 |
Array
(
)