| | | החיפוש אחר "אוכל איטלקי" נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, שהם בעיני בני המקום הדרך הנכונה והיחידה לבשל. לעתים, גם בין כפרים סמוכים, קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. בת' אילון פורסת מפת שולחן משובצת על מפתה של איטליה | |
|
| | מארט נובו מקושקש ועד מראה נקי וקליל – מכונות קפה, קווים לעיצובן |
| מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטסקני |
| | האם הפסטה הומצאה בסין והגיעה על דרך המשי לאיטליה, או אולי דווקא עשתה את הדרך ההפוכה? ומה ההבדל בין ריגטוני, פטוצ'יני ופוזילי? פסטה, מדריך למתחילים. ויש גם מתכון |
| | הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום – שמחת חיים והרבה תשוקה | |
| | | מהחסילון של אפיקיוס לארטישוק היהודי, מה אכלו ברומא העתיקה ומה אוכלים שם היום? אופרה קולינרית בארבעה פרקים |
|
נתקלת בטעות בכתבה? חוסר עדכון? נשמח לקבל ולעדכן
>>