תפריט עמוד

טיול גסטרונומי בטעם איטלקי

שתפו:

החיפוש אחרי אוכל איטלקי, מעדני טוסקנה, המדריך המלא של הפסטה, שמחת האכילה של דרום איטליה, עיצוב מכונות קפה וכמובן - לאכול ברומא. מסע גסטרונומי בעקבות האוכל האיטלקי

פורסם 5.3.12
אוכל איטלקי? רק אצלנו
אוכל איטלקי? רק אצלנו
בת' אילון
החיפוש אחר "אוכל איטלקי" נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, שהם בעיני בני המקום הדרך הנכונה והיחידה לבשל. לעתים, גם בין כפרים סמוכים, קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. בת' אילון פורסת מפת שולחן משובצת על מפתה של איטליה
מכונות קפה, קווים לעיצובן
מכונות קפה, קווים לעיצובן
אורית ישי |
מארט נובו מקושקש ועד מראה נקי וקליל – מכונות קפה, קווים לעיצובן
מעדני טוסקנה - פשטות מענגת
מעדני טוסקנה – פשטות מענגת

בת' אילון
| צילום: נלי שפר
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטסקני

פסטה - המדריך המלא
פסטה – המדריך המלא
בני סיידא |צילום: חן מיקא
האם הפסטה הומצאה בסין והגיעה על דרך המשי לאיטליה, או אולי דווקא עשתה את הדרך ההפוכה? ומה ההבדל בין ריגטוני, פטוצ'יני ופוזילי? פסטה, מדריך למתחילים. ויש גם מתכון

דרום איטליה: שמחת האכילה
דרום איטליה: שמחת האכילה
בת' אילון
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום – שמחת חיים והרבה תשוקה
לאכול ברומא: כמה פשוט, ככה טעים
לאכול ברומא: כמה פשוט, ככה טעים
אורן קנר
מהחסילון של אפיקיוס לארטישוק היהודי, מה אכלו ברומא העתיקה ומה אוכלים שם היום? אופרה קולינרית בארבעה פרקים


קרנבל ונציה - למאה ה-18 ובחזרה

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו: