החומרים

5 עגבניות בשלות

5 מלפפונים ירוקים

1 בצל סגול

150 גרם גבינה בולגרית

15 זיתים שחורים (אם אתם מעדיפים אפשר להחליף בירוקים)

מלח, פלפל שחור, זעתר

שמן זית

אופן ההכנה

1. חותכים את מרכיבי הסלט: את העגבניות לפלחים, את המלפפונים ואת הבצל לטבעות ואת הגבינה לקוביות.

2. מניחים בקערת הגשה את הירקות החתוכים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מפזרים מעל הירקות את הגבינה והזיתים. מתבלים במעט זעתר וזולפים מעל שמן זית. זהו, הסלט מוכן. בתיאבון!

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

שתפו: