מרגריטה קלאסית 1. מושחים את שפת הכוס (רחבה, על רגל) בפלח ליים טרי ומפזרים מלח דק. 2. בשייקר מערבבים היטב: מנה טקילה, מנה ליקר תפוזים, מנה של מיץ ליים סחוט טרי וקר.טקילה סנרייז 1. מערבבים בשייקר: מנה טקילה, 3 מנות מיץ תפוזים טרי, מנה גרנדין (אמיתי). 2. מגישים בכוס גבוהה מלאה בקרח מרוסק ומעוטרת בפלח של ליים. מחיקנו לוקחים את הטקילה ומוזגים לכוס. לא משנה איזו כוס. שותים בלגימה אחת, לא לפני שעושים כבוד לטקילה ונותנים לה לנוח בפה לשנייה או שתיים. חוזרים על הפעולה עד שכבר לא יכולים יותר. נחים קצת. מתחילים הכל מהתחלה.
לקריאה נוספת: | | עדיין לא ברור אם הטקילה – המשקה הלאומי המקסיקני – נקראת על שם העיירה טקילה, או להפך. אבל אחרי כמה כוסיות, זה גם לא משנה. כתב מסע אחר השכים קום והצטרף ליום עבודה בשדות האגבה הכחולה, הצמח שממנו מזקקים את המשקה | |
|
נתקלת בטעות בכתבה? חוסר עדכון? נשמח לקבל ולעדכן
>>