תפריט עמוד

חידוש עולמי: הדפסת ברכה אישית לחוזרים מטיסה

שתפו:

רוצים לברך את יקירכם ששבו הביתה מנסיעה ארוכה? בשדה התעופה סכיפהול ליד אמסטרדם תוכלו לעצב ולהדפיס בתוך דקות ספורות כרזת ברכה אישית

פורסם 28.11.11

לנוסעים העוברים דרך נמל התעופה סכיפול הסמוך לאמסטרדם מצפה כמעט תמיד חוויה מרנינה. נמל התעופה, אחד העמוסים באירופה, מעוצב בצורה נעימה ומרגיעה, ויש בו שפע של חנויות, מסעדות, ברים, בתי קפה ופינות מנוחה שעוזרות להעביר בנעימים את הזמן עד הטיסה. עכשיו נוספה אטרקציה חדשה, הראשונה מסוגה בעולם: מכונה שמדפיסה שלטים אישיים. השירות מתאים במיוחד למקבלי הפנים המחכים בקוצר רוח לאהוביהם שינחתו. המכונה מאפשרת לעצב שלט עם מסר אישי או לבחור מתוך מאגר קיים – "ברוכה הבאה אמא", "התגעגענו אליך", "כמה טוב שחזרת הביתה" וכדומה. אל המילים החמות אפשר גם לצרף עיטורים כמו לבבות, פרחים או בלונים, ובתוך דקות ספורות תוכלו להניף את השלט בהתרגשות לקראת בואו של יקירכם.

השירות החביב הזה, שעולה כ-15 אירו (המחיר המדויק תלוי בגודל הכרזה), מצטרף לשורה של שירותים ואטרקציות שנוספו לאחרונה בשדה התעופה. בין החידושים הייחודיים, שאי אפשר למצוא בנמלי תעופה אחרים, ניתן למנות את הספרייה שמציעה 1,200 ספרים ב-29 שפות ואולם קולנוע שבו מוקרנים סרטים בתלת מימד עם כיסאות שנעים מעלה-מטה ומצד לצד, בהתאם למראות המוקרנים על המסך. הרעיון מאחורי כל החידושים הללו פשוט: לא משנה אם אתם מגיעים לאמסטרדם, עוזבים אותה או שאתם רק עוברים בשדה התעופה בדרך לטיסת המשך – תמיד תמצאו משהו מעניין שיעזור לכם להעביר את זמן הציפייה.


לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו: