תפריט עמוד

חוויה קולינרית בשבוע המסעדות בניו יורק

שתפו:
ריזוטו פטריות בר וקישוא אביבי, פילה בס ים ברוטב צדפות, ארוגולה ועגבניות מיובשות, סטייק צרוב עם לבבות חסה ובצלצלים אדומים מוחמצים – אלה הן רק דוגמאות בודדות למנות שאפשר יהיה לטעום בשבוע המסעדות החורפי של ניו יורק. במהלך שבוע המסעדות, שלמרות שמו הוא נמשך שבועיים, 260 מסעדות ברחבי העיר יציעו תפריט מיוחד במחיר משתלם: ארוחה בת שלוש מנות (ראשונה, עיקרית וקינוח) במחיר זהה לכל המסעדות המשתתפות – 24 דולר בצהריים ו-35 דולר בערב. הארוחה לא כוללת משקאות, מיסים ותשר, ובכל זאת זוהי עסקה מצוינת, שכן ברבות מהמסעדות האלה מחירה של מנה אחת עולה על הסכום שתידרשו לשלם עבור ארוחה שלמה.

בין המסעדות המשתתפות נמצאים מקומות מוכרים ופופולאריים, שיש להזמין להם מקומות זמן רב מראש, לצד מקומות חדשים ויצירתיים ובתי אוכל שכונתיים. בין השאר, אפשר יהיה לאכול במחיר האחיד במסעדות מפורסמות כמו לה סירק, מסה גריל ומורימוטו. כדי להימנע מאכזבות, מומלץ להזמין מקומות מראש.

שבוע המסעדות החורפי של ניו יורק מתקיים מ-25 בינואר עד 7 בפברואר, מי שרוצה להיות מוכן, יכול לעיין בתפריטים של המסעדות המשתתפות, וכן להזמין מקומות מראש.

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

שתפו: