הפלגה קולינרית באניית גולדן איריס לקראת החגים: את התוכן הקולינרי יובילו השפיות נוף עתאמנה אסמעיל, זוכת תכנית הטלוויזיה "מאסטר שף", ועיתונאית אוכל ומחברת ספרי בישול הילה אלפרט. במהלך ההפלגה יתקיימו סדנאות שונות, כולל הכנת מתכונים מיוחדים לחגים. ההפלגה בת היומיים תצא ביום שישי, 9 בספטמבר, באנייה הכוללת 400 חדרים וסוויטות, חדר כושר מול הים, שדרת שופינג דיוטי פרי, מסעדות, בריכה, סיפוני שיזוף, מופעים ועוד. אחת הסדנאות המחכות לנוסעים תעסוק בצילום אוכל. בעידן בו כל מאכל לפני שבת או אירוע משפחתי עולה במהירות לפייסבוק או לאינסטגרם, כדאי ללמוד גם על זוויות צילום, כיווני אור ומתי להפעיל את הפלאש. פרט לתכנית על הסיפון, ייהנו הנופשים גם מסיורים קולינריים בקפריסין במהלכן יטעמו מהיין המקומי, גבינות, מאפים ונוף פסטורלי. גיל חשמונאי, מנהל שיווק "מנו ספנות": "זו פעם שנייה השנה שאנו מציעים הפלגות קולינריות ושמחים לארח את השפית נוף יחד עם ושפים נוספים שיעבירו סדנאות חווייתיות לנופשים. ההפלגות מיועדות לחובבי תחום הגסטרונומיה שירצו לשלב בין חופשה מהנה, יעדים אטרקטיביים ואוכל משובח. חברת "מנו ספנות" ידועה בזכות הפלגות נופש איכותיות לכל המשפחה ומעניקה לנוסע הישראלי חופשה מהרגע הראשון ". צילום תמונה פותחת: איציק סינטוב |
הפלגה קולינרית של מנו ספנות בהשתתפות נוף עתאמנה אסמעיל, זוכת "מאסטר שף", תכלול סדנאות בישול, מתכונים וסיורים קולינריים בקפריסין פורסם 1.9.16 |
Array
(
)