 | | מסע קולינרי עם איתמר דוידוב, השף שמפיץ בישראל את בשורת האוכל המקסיקני. מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? ויש גם מתכונים |
 | | אם תשאלו מישהו איזה מאכל מאפיין את מקסיקו, התשובות ינועו סביב הטורטיות והצ'ילי. אבל למעשה יש למקסיקו מאכל לאומי – רוטב המולה |
 | | מאז ביקורו הראשון במולדת הצ'ילי, אז עלתה לשונו בלהבות ומצחו הגיר זיעה, למד השף איתמר דוידוב כמה וכמה דברים על החריף־החריף הזה, הפלפל הקטן שכבש את העולם |
 | | עדיין לא ברור אם הטקילה – המשקה הלאומי המקסיקני ולהיט עולמי – נקראת על שם העיירה טקילה, או להפך. אבל אחרי כמה כוסיות, זה גם לא משנה. כתב מסע אחר השכים קום והצטרף ליום עבודה בשדות האגבה הכחולה, הצמח שממנו מזקקים את המשקה |
|
נתקלת בטעות בכתבה? חוסר עדכון? נשמח לקבל ולעדכן
>>