

79
מדריכי מסע אחר
רביזנז
מציעים סיורים יומיים אל מטעי
הציפורן או אל מטעים משפחתיים
קטנים שבהם מגדלים וניל, קינמון,
פלפל שחור, הל, עשב לימון, קפה,
קקאו וגם פירות טרופיים. הסיורים
מתחילים בדרך כלל בתשע בבוקר
ונמשכים עד אחר הצהריים או
לקראת ערב אם כוללים בהם גם
שחייה בים. במהלך הביקור תוכלו
לטעום ולהריח את התבלינים
השונים, לשתות תה מתובל בג’ינג’ר,
הל וקינמון ולאכול ארוחת צהריים
מקומית. בן משפחה ידגים עבורכם
טיפוס על גזע של דקל קוקוס ויוריד
אגוז קוקוס שתוכלו ללגום את חלבו.
אחד הדברים המעניינים שלומדים
בסיור התבלינים הוא ההבדל בין
טעמו של תבלין טרי לבין התבלין
כפי שהוא מופיע על שולחננו.
לפלפל שחור, למשל, טעם נהדר
פרחים מיובשים של עץ הציפורן, אחד התבלינים הנפוצים באי