מצרכים 1 קילוגרם אורז דביק. אין לשטוף את האורז לפני השימוש 1 כפית שמרים 200 גרם אורז מאלט (kome-koji) 100 סמ"ק קוניאק או וודקה הכנת נוזל עשיר אנזימים, להתססת היין בישול יין אורז סיני מכניסים למכל זכוכית מעוקר את האורז המעורבב ואת השמרים. סוגרים היטב ומאכסנים במקום אפל למשך כחודש. לאחר כמה ימים יתחיל האורז לתסוס, ונוזל יתחיל להצטבר בתחתית המכל. בתום תהליך התסיסה מסננים את יין האורז אל תוך בקבוק. מגישים צונן. תכולת האלכוהול אמורה להיות 17־21 אחוזים. |