כתבות של יעל עופר:
מה אכלו הפלישתים? איך הם נהגו לסנן את הבירה? למה אפונים וכרוב היו חלק מהתפריט שלהם, אבל תפוחי אדמה ועגבניות לא? שחזור אותנטי (וטעים מאוד) של משתה פלישתי מהווה מסע קולינרי בן 3,000 שנה אחורה במנהרת הזמן
יעל עופר | צילומים: אילנית תורג'מן
ביקור בכפר קמא, בין התבור לכנרת, פותח צוהר לחייה של קהילה מרתקת, שהגיעה מהרי הקווקז לישראל במאה ה-19. מראות, טעמים, צלילים וריקודים מעולם אחר, שמתעצמים בפסטיבל ססגוני המתקיים בימים אלו
יעל עופר
העיצוב של מסעדת אורטוריו, במלון אלמא בזכרון יעקב, מעורר השראה, האוכל של השף אוהד לוי, שהצפין לכאן מתל אביב, גרם למבקרת שלנו הרבה נחת. וכשאל הטעמים המקומיים מצטרפת שקיעה ורדרדה, החיים נראים יפים במיוחד
קיבוץ מגל, שבעמק חפר, מציע למבקרים הפתעות טעימות: עוגות ומאפים מופלאים שריחם משכר חושים, סוגים שונים של שמן זית איכותי במיוחד (יש גם אורגני), ובעונה - פריחה ענוגה של עצי השקד. ואפשר גם לצאת לטיולי סוסים בין פריחות ...