כתבות של בני סיידא:
בין שלל המאכלים הנפלאים של המטבח האיטלקי, אחד האהובים ביותר הוא הפסטה. תחת השם הכוללני הזה מסתתרים שלל סוגי איטריות - חלקן ארוכות ודקות, אחרות קצרות ומסולסלות. ...
בני סיידא | צילומים: חן מיקא
פורסם 3.4.14
איך נולד הסושי, מתי שותים סאקה, למה משמשים הווסאבי והחומץ הלבן, מה ההבדל בין ניגירי למאקי ואיפה אוכלים את זה? סושי, מדריך למתחילים. ויש גם מתכון
עודכן 31.12.18
מה ההבדל בין בורקס לבורקקייה, מה זה פרוז'לדה, ואיך הפסטלים קשורים לכיבושי האימפריה העותמאנית? מדור חדש על אוכל מאת בני סיידא. והפעם: מאפים תורכיים מחצרות הסולטנים. ויש ...
בני סיידא | צילומים: יואב לף
פורסם 19.9.08