עוסקת בתחום מערכות מידע, מרבה לצלם ולטייל בעולם
כתבות של פנינה ענתר-הרמן:
רבות דובר על החוויה שמציעה יפן לתייר המערבי. האוכל, האנשים והתרבות ייחודיים, אבל גם הלינה עצמה מרתקת
במרחק נסיעה של ארבע שעות וחצי מהניאונים של טוקיו שוכנת טקיאמה, שבסמטאותיה עדיין מגלפים אומנים בובות עץ ובמבשלותיה מכינים סאקה ומיסו זה מאות שנים
במקום חדר שגרתי במלון אפשר לשכור בית סירה באחת מתעלות אמסטרדם ולהשקיף על החיים בעיר מגובה המים
שאבו-שאבו הוא מאכל תאווה מונגולי המורכב מבשר וירקות, וקיוטו היא עיר מושלמת למפגש היכרות איתו
כמעט לכל מקום בעולם יש דברים קטנים המאפיינים אותו ומעניקים לו ייחודיות. כך גם שמדובר באוכל. למחוז דזג'יאנג שבסין יש מנת עוף מיוחדת שבהחלט שווה טעימה