כתבות של יעל עופר:
פסטיבל "בשביל היין" מהווה הזדמנות מצוינת לבקר ביקבי הצפון. טיול לשני יקבים, האחד בעמק יזרעאל והשני בגליל התחתון, מגלה נופים יפים, יינות מסקרנים ואנשים שמגשימים את החלום
יעל עופר
עודכן 5.6.19
חודש הרמדאן מהווה הזדמנות ליהודים להכיר את המסורת המוסלמית, לבקר בשווקים ובבתים ולטעום את מטעמי החג המיוחדים. דו קיום, כך מסתבר, מתוק יותר כשאוכלים יחד מקלובה ומקנחים ...
פורסם 14.6.16
תשכחו משיפודים, צ'יפס וסלטים עייפים: הדור החדש של השפים הערבים מוביל מטבח עילי, המבוסס על מנות מסורתיות, עם חומרי גלם טריים וטכניקות בישול מתקדמות. חלק מהמאמץ מוקדש ...
פורסם 13.1.16
מה אכלו הפלישתים? איך הם נהגו לסנן את הבירה? למה אפונים וכרוב היו חלק מהתפריט שלהם, אבל תפוחי אדמה ועגבניות לא? שחזור אותנטי (וטעים מאוד) של משתה ...
יעל עופר | צילומים: אילנית תורג'מן
פורסם 10.12.15
ביקור בכפר קמא, בין התבור לכנרת, פותח צוהר לחייה של קהילה מרתקת, שהגיעה מהרי הקווקז לישראל במאה ה-19. מראות, טעמים, צלילים וריקודים מעולם אחר, שמתעצמים בפסטיבל ססגוני ...
עודכן 22.5.19
העיצוב של מסעדת אורטוריו, במלון אלמא בזכרון יעקב, מעורר השראה, האוכל של השף אוהד לוי, שהצפין לכאן מתל אביב, גרם למבקרת שלנו הרבה נחת. וכשאל הטעמים המקומיים ...
פורסם 29.5.15
קיבוץ מגל, שבעמק חפר, מציע למבקרים הפתעות טעימות: עוגות ומאפים מופלאים שריחם משכר חושים, סוגים שונים של שמן זית איכותי במיוחד (יש גם אורגני), ובעונה - פריחה ...
פורסם 25.1.15