מחברת "ספר הפסטה הגדול" בהוצאת מודן.
כתבות של בת' אילון:
החיפוש אחר אוכל איטלקי אמיתי נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, לעתים גם בין כפרים סמוכים קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. ...
בת' אילון
פורסם 23.2.16
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז בדרום איטליה והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום - ...
פורסם 25.1.15
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטוסקני
בת' אילון | צילומים: נלי שפר
פורסם 11.2.14