כתבות של אנג'לו רפאל:
אוכל יווני מתחבר לתחושה של חברוּת, ביתיות וחמימות, וגם הנופים ההרריים והים השפיעו על הרכב התפריט המקומי. איפה כדאי לאכול פשטידת תרד וגבינה ומה הולך טוב עם ...
אנג'לו רפאל
פורסם 28.8.11
נאפפליו, בירתה הראשונה של יוון, היא מפלט הדקה התשעים של האתונאים. קרובה דיה, רחוקה מספיק ואפשר להתאהב בה ממבט ראשון
פורסם 20.9.08
בעיירה גלאקסידי שלחוף מפרץ קורינתוס מסתיימת תקופת הקרנבל באירוע ייחודי: מלחמת רחוב שאמצעי הלחימה בה הם קמח, פיח ארובות וכל חומר אחר שמשאיר עקבות צבעוניים בלי לפגוע ...
פורסם 26.2.08