שף ומנכ"ל טרז פזוס, בעבר שף ובעלים של מסעדת פיטנגו. כתב את ספר הבישול "רק אוכל טוב". כיום מתמחה בתרבות המטבח המקסיקני לטיני. גר בתל אביב
כתבות של איתמר דוידוב:
מאז ביקורו הראשון במולדת הצ'ילי, אז עלתה לשונו בלהבות ומצחו הגיר זיעה, למד השף איתמר דוידוב כמה וכמה דברים על החריף־החריף הזה, הפלפל הקטן שכבש את העולם. ...
איתמר דוידוב | צילומים: אייסטוק
פורסם 16.4.16
מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? מסע קולינרי במקסיקו ...
איתמר דוידוב | צילומים: נלי שפר
עודכן 2.9.17
למי שביקר במקסיקו והתאהב במטבח המקומי, וגם למי שמכיר את המנות רק ממסעדות מקסיקניות בישראל, הנה שני מתכונים מהמטבח של השף איתמר דוידוב
איתמר דוידוב
פורסם 16.10.11
המטבח של מלטה משלב מאכלים, שיטות בישול וטמפרמנט ים תיכוני לקדירה אחת, המתובלת בתבלינים מקומיים. ויש גם מתכונים פשוטים וטעימים להפליא
פורסם 12.12.10
השף איתמר דוידוב ביקר פעמים רבות במקסיקו, אבל נמנע מלאכול בדוכני הרחוב. מפגש עם גברת שמנמונת בכיכר עזר לו להתגבר על החששות ולהתחיל ליהנות מהאוכל הנפלא שהרחוב ...
עודכן 14.7.17