פרטי הכתב/ת:
חוקרים במדור לתולדות הרפואה שליד המחלקה ללימודי ארץ ישראל וארכיאולוגיה באוניברסיטת בר-אילן, מחברי הספר "אתיופיה בישראל – רפואה ותרופות מסורתיות בקרב קהילת יוצאי אתיופיה", שיצא לאור בהוצאת יד יצחק בן-צבי
כתבות של דקלה דנינו וזהר עמר:
מהי אנג'רה ועם איזה רוטב נהוג לאכול אותה? איך מכינים את הבונה, הקפה האתיופי? מה אוכלים בחגים ובאירועים מיוחדים? על רזי המטבח המסורתי של יהודי אתיופיה. פרק מהספר "אתיופיה בישראל"
עודכן 9.11.18
דקלה דנינו וזהר עמר