כתבות של דן ססלר:
חומרי גלם מעולים, מסורת בישול ארוכת שנים ושילובים יצירתיים בין פירות ים לעוף ובשר הפכו את ברצלונה למקום מעולה לרעבים. חוץ מזה, יש גם כ-4,000 ברים שמגישים ...
דן ססלר
עודכן 12.4.24
האוכל השוויצרי, שהתחיל את דרכו כפשוט ועממי, עבר עם השנים שדרוגים ותוספות והפך למטבח גורמה משובח. על המאכלים האופייניים, המרקים הנהדרים, הלחמים והגבינות, וכמובן השוקולד המפורסם. ויש ...
פורסם 2.9.12
צלוחיות של טאפאס, גספאצ'ו מושלם, שלל פירות ים ואפילו גרסה מקומית לקוסקוס. מדריך למטייל במטבח האנדלוסי
דן ססלר | צילומים: נפתלי הילגר
פורסם 23.8.11