נתחיל מהסוף: אוכל נהדר, מקום נהדר, מיקום נהדר, וכך גם השירות
פורסם 26.11.14
מסעדה פופולרית בסאות' אנד, עם אווירה לטינית שמחה ורועשת, טאפאס מצוינים וטקילות שזורמות כמים. המסעדה מפורסמת בעיקר בבראנץ' של ימי שבת וראשון...
פורסם 21.9.14
טאפאס בר מצוין, עם אווירה טובה ואוכל מעולה...
פורסם 19.1.14
מסעדה רומנטית ועטורת שבחים (כולל כוכב מישלן אחד) שמעוצבת בסגנון הבל אפוק...
פורסם 22.11.13
אחד המקומות האהובים עלי בעולם הוא Cal Pep בברצלונה, זהו טאפאס בר, בו רוב המנות חמות, מוכנות לנגד עיניך על הפלאנצ'ה...
פורסם 21.11.13
בטיילת של טורמולינוס (Torremolinos) העתיקה שבאנדלוסיה, מקום מומלץ בפני עצמו, מומלצת מאוד המסעדה Casa Juan (לא להתפתות להיכנס למקום עם שם כמעט זהה אך עם תוספת קטנה, ...
פורסם 24.2.13
בעל המסעדה Egana-Oriza, חוסה מארי אגאניה, הוא בעצם באסקי גאה, אבל נחשב לאחד מעמודי התווך של הבישול האנדלוסי העכשווי. המסעדה ממוקמת בשולי גני מוריו היפים בסביליה...
מסעדת Enrique Becerra (שיש בה טאפאס בר מצוין) נמצאת בסביליה, אנדלוסיה, ומהווה נקודת מפגש לסביליינים, שמגיעים בשעות אחר הצהריים, בעיקר לשתייה ולטעימת טאפאסים...
מסעדה פופולרית בקרב המקומיים ועולי הרגל, לא רק בשל טיב האוכל, אלא גם בשל מחירים נמוכים במיוחד: 8 אירו לארוחה מלאה...
פורסם 8.11.07
בכל אנדלוסיה, כאשר מתלבטים באשר לאוכל, כדאי לחפש מקום של מקומיים, ואם לא בטוחים - אז להזמין פאייה. קשה ליפול. בסביליה, בירת החבל, ישנם כמה טאפאס ברים ...
פורסם 7.9.06
מרצים מעולים! * צילומים מרהיבים * הרצאה שהיא חווייה * שידור חי וגם מקבלים הקלטה! סרטים עלילתיים משובחים
סקרנים? לחצו כאן >