כל תרבות וכוס התה שלה: בסין לגמו תה ירוק צלול בספלי חרסינה וכתבו עליו שירים. בהודו גידלו את התה השחור וזיווגו לו חלב וסוכר. בתורכיה שותים אותו ...
דן דאור
פורסם 14.11.15
בקיוטו, בירתה העתיקה של יפן, אפשר עדיין לנשום את המסורת רבת השנים. המקדשים, הגנים, הרחובות, האומנים ואפילו המאכלים משמרים את אופייה הייחודי של העיר
אבים רון-כרמל
פורסם 8.6.10
גני הזן היפניים זכו לתיאורים מפי סופרים ומשוררים. יש בהם הרבה יותר, אומרים, מעיצוב נוף. האם חלקת חצץ ובמרכזה כמה סלעים היא גן?
יעקב רז, פרופ' | צילומים: שמעון לב
פורסם 17.4.08