מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? מסע קולינרי במקסיקו ...
איתמר דוידוב | צילומים: נלי שפר
עודכן 2.9.17
אם תשאלו מישהו איזה מאכל מאפיין את מקסיקו, התשובות ינועו סביב הטורטיות והצ'ילי. אבל למעשה יש למקסיקו מאכל לאומי - רוטב המולה
איתן אלקין
פורסם 10.10.11
הוא נוח, סתגלן, נפוץ ומסתפק במעט. כבר 5,000 שנה תושבי מקסיקו נהנים מסגולותיו של גידול התירס. וההנאה הזו גלויה: התירס פרוש על פני שדות הארץ הענקית, מככב ...
נוגה אילן
פורסם 6.8.11
השף איתמר דוידוב ביקר פעמים רבות במקסיקו, אבל נמנע מלאכול בדוכני הרחוב. מפגש עם גברת שמנמונת בכיכר עזר לו להתגבר על החששות ולהתחיל ליהנות מהאוכל הנפלא שהרחוב ...
עודכן 14.7.17