הערמונים של יערות ברטאניה, השבלולים של בורגוניה, עשבי התיבול מהרי האלפים - אלה הם הצבעים והמכחול שבהם מבטאים השפים של המטבח הצרפתי העילי את הנופים, האווירה וזכרונות ...
אביטל ענבר
פורסם 7.4.16
ביקשנו מעשרה שפים להמליץ על מסעדות, מנות ומתכוני חורף מחממי גוף ונפש, שאהובים עליהם במיוחד. התוצאות לפניכם, בתיאבון!
פורסם 1.1.10
אוכל הוא כמעט לב העניין בפריז, בין אם בוצעים בגט על ספסל בגן הציבורי, זוללים בביסטרו שכונתי או מתענגים על אחת ממסעדות היוקרה. מה זה אוכל פריזאי ...
פורסם 17.10.08
שלושה ישראלים התנחלו בלב הקולינריה הצרפתית. אחד המציא פיתה בצורת גביע, שני פותח יינות, והשלישי הוא בקבוק יין בעצמו
זהר וידן | צילומים: זהר וידן