מדור חדש: ניסים אמון ממליץ על מוזיקת עולם – לרוגע, חיוך ומוזיקה מרפאה להאזנה לחצו על התמונה
ניסים אמון
עודכן 27.10.21
המבקר מן החוץ מוצא עצמו נפעם מהרצינות שבה לוקחים הבלגים את השוקולד שלהם. סביב השוקולד, ייצורו וצריכתו, יש תרבות שלמה, והאסתטיקה היא חלק חשוב מהסיפור
זהרה רון | צילומים: משה שי
עודכן 3.7.17
איך הפכה מדינה אירופאית קטנה וחסרת משאבי טבע למעצמת השוקולד הגדולה בעולם? שליחי "מסע אחר" ביקרו במפעלים קטנים וגדולים וניסו לפענח את הסוד השווייצרי. היה מתוק
איוי לרר
פורסם 26.8.11
בני עמים שונים באמריקה הדרומית גילו כבר לפני מאות שנים את סגולות עץ הקקאו ופירותיו, והבוטנאי הראשון שזיהה את הצמח כינה אותו "מזון האלים". גם במילניום השלישי ...
חיים קרופך
פורסם 26.1.09