בסיציליה נפגשות תרבויות שונות, והאוכל מגלם זאת באופן מושלם. שווקים צבעוניים, פסטה נפלאה לצד קוסקוס מרוקאי, קינוחים מושקעים וגלידה מהחלומות
יואב לף
עודכן 13.5.24
החיפוש אחר אוכל איטלקי אמיתי נדון מראש לכישלון. לכל איזור יש את המאכלים האופייניים לו, לעתים גם בין כפרים סמוכים קשה לגלות דמיון במנות המוגשות אל השולחן. ...
בת' אילון
פורסם 23.2.16
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז בדרום איטליה והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: באוכל הזה מתגלות סגולותיו של הדרום - ...
פורסם 25.1.15
בין שלל המאכלים הנפלאים של המטבח האיטלקי, אחד האהובים ביותר הוא הפסטה. תחת השם הכוללני הזה מסתתרים שלל סוגי איטריות - חלקן ארוכות ודקות, אחרות קצרות ומסולסלות. ...
בני סיידא | צילומים: חן מיקא
פורסם 3.4.14
מעדנים רבים בטוסקנה התחילו כמאכלי איכרים עניים. הם פשוטים, אבל איכותיים: המוצרים חייבים להיות טריים, שמן הזית מעולה והגבינות משובחות. מדריך למטייל במטבח הטוסקני
בת' אילון | צילומים: נלי שפר
פורסם 11.2.14