יריד אפריל בסביליה חגיגות פלמנקו, מלחמות פרים ואווירה תוססת. מדי אפריל, סביליה, ספרד
חוגגים בממפיס חגיגות, פסטיבלים, מופעים ואירועים. מדי מאי, ממפיס, טנסי, ארצות הברית
יום טחנות הרוח בהולנד הזדמנות מיוחדת לראות את טחנות הרוח המפורסמות של הולנד מבפנים. השבת השנייה של חודש מאי, הולנד
צום יום כיפור הוא הזדמנות לא רק להיטהרות רוחנית, אלא גם לניקוי רעלים מהגוף, אם מקפידים על כמה כללים בסיסיים. עצות להפיכת הצום לאפקטיבי יותר והמלצות למתכונים טעימים ובריאים לשבירתו
יש משהו מנחם במיוחד באכילת ממליגה מהבילה ביום מושלג. למי שזוכר את הטעם מהטיול ברומניה ומתגעגע - הנה המתכון
קצ'רי היא מנת אורז עם עדשים אדומות, שיכולה לשמש כתוספת למנה עיקרית, או כמנה מצחונית עצמאית לחלוטין. יש לה צבע נפלא והיא גורמת שמחה בכל הזדמנות שמגישים אותה לשולחן. בבולגריה מכינים אותה בכמה גרסאות, כאשר ההבדלים מופיעים בעיקר ...
המטבח הגאורגי מצטיין במעדנים רבים, אבל האהוב שבהם הוא החצ'פורי. למי שהיה ומתגעגע לטעם וגם למי שעדיין לא הגיע לגאורגיה, הנה מתכון לחצ'פורי. בתיאבון!
מרק דגים שמקורו בלפלנד הוא מעדן אמיתי, עשיר בטעם וקל מאוד להכנה. הכי מענג לטבול במרק הזה פרוסות לחם טרי, ללקק את האצבעות ולחשוב על חורפים מושלגים בצפון הרחוק
כיסוני בצק ממולאים בבשר, מנה גאורגית טיפוסית – וטעימה להפליא
לא קשה להתאהב בחצי האי פיליון: מצד אחד רובץ מפרץ כחול שמערסל ספינות דייגים, מהצד השני רכס הרים מיוער, משובץ בכפרים קטנים. בטברנות המנוהלות על ידי נשים אוכלים תבשילים מסורתיים, שמרכיביהם מגיעים מהמטעים והשדות המקומיים ומהים האיגאי. ויש ...
מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? מסע קולינרי במקסיקו עם השף איתמר דוידוב. ויש גם מתכונים
רוב הסיכויים שבארוחת החג תטבלו תפוח בדבש, אבל למה להסתפק בזה? הנה כמה מתכונים שעושים שימוש בדבש ואשר ימתיקו לכם את החג - ואת השנה כולה
אין כמעט בית קפה ישראלי שלא מגיש גרסה כלשהי של הסלט הזה, לרוב עם הרבה חסה ומיני תוספות שלא קשורות למקור. הנה מתכון לסלט יווני אמיתי, הכי פשוט והכי טעים שיש