צום יום כיפור הוא הזדמנות לא רק להיטהרות רוחנית, אלא גם לניקוי רעלים מהגוף, אם מקפידים על כמה כללים בסיסיים. עצות להפיכת הצום לאפקטיבי יותר והמלצות למתכונים ...
חן אבישר-שלו
פורסם 12.10.16
יש משהו מנחם במיוחד באכילת ממליגה מהבילה ביום מושלג. למי שזוכר את הטעם מהטיול ברומניה ומתגעגע - הנה המתכון
מערכת מסע אחר אונליין
עודכן 9.3.24
קצ'רי היא מנת אורז עם עדשים אדומות, שיכולה לשמש כתוספת למנה עיקרית, או כמנה מצחונית עצמאית לחלוטין. יש לה צבע נפלא והיא גורמת שמחה בכל הזדמנות שמגישים ...
| צילומים: שרון דיי
פורסם 5.7.14
המטבח הגאורגי מצטיין במעדנים רבים, אבל האהוב שבהם הוא החצ'פורי. למי שהיה ומתגעגע לטעם וגם למי שעדיין לא הגיע לגאורגיה, הנה מתכון לחצ'פורי. בתיאבון!
פורסם 28.5.14
מרק דגים שמקורו בלפלנד הוא מעדן אמיתי, עשיר בטעם וקל מאוד להכנה. הכי מענג לטבול במרק הזה פרוסות לחם טרי, ללקק את האצבעות ולחשוב על חורפים מושלגים ...
פורסם 9.11.12
כיסוני בצק ממולאים בבשר, מנה גאורגית טיפוסית – וטעימה להפליא
עודכן 27.4.18
לא קשה להתאהב בחצי האי פיליון: מצד אחד רובץ מפרץ כחול שמערסל ספינות דייגים, מהצד השני רכס הרים מיוער, משובץ בכפרים קטנים. בטברנות המנוהלות על ידי נשים ...
אורה אגמון | צילומים: טל גליק
פורסם 26.2.12
מה יש בטאקו, כיצד מכינים את רוטב אלף הטעמים, מה עושים שם עם כל כך הרבה מיני פלפלים ואיך זה שאין במקסיקו אנשים רעבים? מסע קולינרי במקסיקו ...
איתמר דוידוב | צילומים: נלי שפר
עודכן 2.9.17
רוב הסיכויים שבארוחת החג תטבלו תפוח בדבש, אבל למה להסתפק בזה? הנה כמה מתכונים שעושים שימוש בדבש ואשר ימתיקו לכם את החג - ואת השנה כולה
פורסם 6.9.10
אין כמעט בית קפה ישראלי שלא מגיש גרסה כלשהי של הסלט הזה, לרוב עם הרבה חסה ומיני תוספות שלא קשורות למקור. הנה מתכון לסלט יווני אמיתי, הכי ...
פורסם 18.5.10