יש משהו מנחם במיוחד באכילת ממליגה מהבילה ביום מושלג. למי שזוכר את הטעם מהטיול ברומניה ומתגעגע - הנה המתכון
מערכת מסע אחר אונליין
עודכן 9.3.24
קצ'רי היא מנת אורז עם עדשים אדומות, שיכולה לשמש כתוספת למנה עיקרית, או כמנה מצחונית עצמאית לחלוטין. יש לה צבע נפלא והיא גורמת שמחה בכל הזדמנות שמגישים ...
| צילומים: שרון דיי
פורסם 5.7.14
המטבח הגאורגי מצטיין במעדנים רבים, אבל האהוב שבהם הוא החצ'פורי. למי שהיה ומתגעגע לטעם וגם למי שעדיין לא הגיע לגאורגיה, הנה מתכון לחצ'פורי. בתיאבון!
פורסם 28.5.14
מרק דגים שמקורו בלפלנד הוא מעדן אמיתי, עשיר בטעם וקל מאוד להכנה. הכי מענג לטבול במרק הזה פרוסות לחם טרי, ללקק את האצבעות ולחשוב על חורפים מושלגים ...
פורסם 9.11.12
רוב הסיכויים שבארוחת החג תטבלו תפוח בדבש, אבל למה להסתפק בזה? הנה כמה מתכונים שעושים שימוש בדבש ואשר ימתיקו לכם את החג - ואת השנה כולה
פורסם 6.9.10
ביקשנו מעשרה שפים להמליץ על מסעדות, מנות ומתכוני חורף מחממי גוף ונפש, שאהובים עליהם במיוחד. התוצאות לפניכם, בתיאבון!
פורסם 1.1.10
אימאם בלדי, או "האימאם התעלף" הוא אחד המתכונים התורכיים הוותיקים ביותר והטעימים ביותר
פורסם 26.8.09
במרוקו שותים הרבה תה. אין דבר טעים יותר מעוגיות בוטנים שטובלים קצת בתה, טיפה מרככים אותן ואז הן נמסות בפה. ההכנה פשוטה והטעם מרוקאי אסלי
פורסם 11.8.09
הנסיכות אנדורה שוכנת על הגבול בין ספרד לצרפת ונהנית מבחינות רבות משני העולמות. מתכון הטארט טאטן שמובא כאן הוא דוגמא טובה לעונג כזה
פורסם 1.6.09
האוכל הגאורגי נפלא. הוא מגוון, עשיר, מעניין ומעורר תאבון. קשה קצת לבחור אבל הפעם אנחנו מביאים מכל המטבח העשיר הזה מתכון לסלט חצילים על פי מסורת ההכנה ...
פורסם 18.3.09