בפריז יודעים לעשות כבוד לקמח. זהר וידן ביקרה בשני מוסדות מכובדים: האחד עושה את הבגטים הכי טובים, והאחר מתמקד דווקא בפסטה. היה טעים
זהר וידן | צילומים: זהר וידן
פורסם 30.4.11
בפריז לבדה יש יותר מאלף מאפיות - בולנז'רי. בממוצע, בכל בולנז'רי משתמשים באלפי קילו של קמח בשבוע, המשמשים להכנת קרואסונים, באגטים ומאות מאפים מסוגים שונים מדי יום. ...
| צילומים: זהר וידן
עודכן 2.9.17
מהגריה של ניו יורק הפכו אותה לגן עדן של טעמים: דים סאם, כריכים אוריינטליים, גלידה סינית, פיצה שנחשבת הטובה בעיר, מעדניות איטלקיות ומקדש לפודינג אורז. לשוטט ולבלוס
דאה הדר ושחר סמוחה
פורסם 12.9.08