הגליל המערבי מציע שפע של פינוקים גסטרונומיים עם טאצ' מקומי. לחם מרוקאי ביתי, ערק משובח וחנות גבינות ללא מוכר הם רק כמה דוגמאות
תמי זר
פורסם 5.11.14
בפריז יודעים לעשות כבוד לקמח. זהר וידן ביקרה בשני מוסדות מכובדים: האחד עושה את הבגטים הכי טובים, והאחר מתמקד דווקא בפסטה. היה טעים
זהר וידן | צילומים: זהר וידן
פורסם 30.4.11
מאז שתירבת האדם את הדגן, הפך הלחם לסוגיו לאחד המאכלים הבסיסיים בתרבות המערב: ביוון חגגו את פסטיבל הלחם, ברומא את חג התנורים ובמזרח הקרוב את תחייתו של ...
עדי יעקובוביץ'
פורסם 22.1.07