מרתון פורטיס ברוטרדם אחד מאירועי הספורט הגדולים בהולנד. מדי אפריל, רוטרדם
יריד אפריל בסביליה חגיגות פלמנקו, מלחמות פרים ואווירה תוססת. מדי אפריל, סביליה, ספרד
מצעד הפרחים מנורדווק להארלם מצעד ססגוני עם עגלות עשויות פרחים ומוזיקה עליזה. מדי אפריל, נורדוויק, הולנד
רבים טוענים שאין מטבח ישראלי מקורי, אבל חוקרת האוכל ד"ר טובה דיקשטיין לא מסכימה: בעזרת חומרי גלם שהיו נפוצים בעבר, טכניקות עתיקות ואינספור ניסיונות במטבח, היא משחזרת את המטבח הישראלי מתקופת המקרא. התוצאה – מפתיעה, טעימה ובריאה
שתי נשים, שאוהבות את הודו ומכירות אותה היטב, יצאו למסע קולינרי בדרום הודו. מחוזקות מהצ'ילי ומבושמות מהל וקינמון, הן מעלות את רשמי המסע ומשתפות במתכון נהדר מהמטבח הדרום הודי
חומרי גלם נפלאים ושיטות בישול מסורתיות, טעמים פורטוגליים, אפריקאיים ואינדיאניים שמתמזגים בצלחת, אמונות על איך האלים אוהבים את התבשילים שלהם, קינוח מתוק, תה מר ועוד כוס קפה אחת לדרך
הטרנד הלוהט במסעדות הוא בישול מולקולרי: שילובים מפתיעים ותמוהים ערוכים על צלחת, ולצדה מוגשים מזרקים או מבחנות עם מיצויי טעמים. אביטל ענבר יצא לסיבוב מסעדות וחזר המום מהתוצאה ומבולבל מהדרך
יש אנשים שעבורם המילים "חופשה" ו"בישול" לא מסתדרות ביחד. עבור הרבה אחרים, חופשה שמשלבת את שכלול היכולות במטבח יחד עם אוכל טוב, יין וטיולים בסביבה היא תענוג צרוף. כמה בתי ספר ברחבי העולם בהם יוצאים לחופש ונכנסים למטבח
האוכל בבאלי מוגש קודם כל לאלים. המנחות, המנות הגדושות, המזון שטרחו עליו שעות ארוכות, כל אלה מיועדים להשביע את רצון האלים. רק לאחר מכן, בעדיפות נמוכה יותר ובהנאה גדולה יוגש האוכל לבני המשפחה ולאורחים. ארוחה חגיגית בביתה של ...
הנשים היחידות בעולם שיש להן שלושה כוכבים במדריך מישלן הן איטלקיות. אביטל ענבר ביקר אצל שתיים מהן, לואיזה ואלאצה ממסעדת אל סוריזו שבמחוז פיימונטה ונדיה סנטיני ממסעדת דל פסקטורה שבמחוז אמיליה־רומניה. היה לו טעים
השפית צרפתייה אן-סופי פיק זכתה בשלושה כוכבי מישלן, דירוג שמאז שהוענק לאישה בפעם האחרונה חלפו 50 שנה. הכירו: השפית שטילטלה את צרפת