אדמה פורייה, ים שופע דגה ואקלים מתון אחראים לפריחה גסטרונומית חסרת תקדים באזור קוסטה בראווה, החוף הפראי של קטלוניה. מטבח קטלוני מסורתי עם נגיעות ים תיכוניות ושפים ...
רותם בר כהן
עודכן 19.2.19
ארצות הברית מציעה למטיילים בה חגיגה קולינרית מגוונת להפליא: פירות ים טריים במיין, סירופ מייפל איכותי בוורמונט, סטייקים עסיסיים בקנזס, חטיפי קקטוס באריזונה, יינות מצוינים בקליפורניה, וזאת ...
מערכת מסע אחר אונליין
עמק החולה ידוע בעיקר כאזור המציע סיורים ותצפיות ציפורים, אבל אי אפשר בלי ארוחה טובה. גורמה או המבורגר, את כולם תמצאו כאן
נעמה אורבך ואורי שלו
פורסם 27.4.16
המלצות לפינוקים חורפיים בישראל: מרחצאות חמים, צימר ומסעדה
עמק הלוט בדרום מערב-צרפת הוא אחד האזורים היפים ביותר בצרפת, שיחסית אינו מוכר בקרב תיירים ישראלים. דווקא כדאי להכיר: נוף מרהיב, היסטוריה מעניינת, כפרים קטנים וערים ימי-ביניימיות ...
אביטל ענבר
עודכן 23.10.17
הערמונים של יערות ברטאניה, השבלולים של בורגוניה, עשבי התיבול מהרי האלפים - אלה הם הצבעים והמכחול שבהם מבטאים השפים של המטבח הצרפתי העילי את הנופים, האווירה וזכרונות ...
פורסם 7.4.16
חתכתם את הפיצה שלכם עם סכין? הוספתם מלח לתבשיל? ביקשתם תוספת למנה טעימה במיוחד? יש מקומות בעולם שעברתם על כללי הנימוס באופן בוטה. נימוסי שולחן, כך מסתבר, ...
סימי שאואר | צילומים: שאטרסטוק
פורסם 5.4.16
היוונים לא מתלבטים מה לאכול. הם פוסעים בנחת לטברנה הקרובה, מתיישבים תחת הגפן ועושים למלצר תנועת יד שפירושה - "תביא כמה דברים קטנים", והצלחות מתחילות לנחות על ...
יזהר גמליאלי | צילומים: טריפולוג'י
עודכן 12.5.18
איפה אוכלים קיפודי ים כתומים, מאיפה הגיעה הטָמפוּרה ומתי הומצא הסושי? התשובות קשורות בגיאוגרפיה ובהיסטוריה של מדינת האיים וגם בכישרון של היפנים להפוך כל חומר גלם ליצירת ...
בועז צאירי
עודכן 27.4.24
בשר בתנור או על האש, סלט של ביצי דגים, גבינת חלומי מטוגנת, דובדבנים מתוקים וליקר מקומי לקינוח. המטבח הקפריסאי משלב בין כמה מטבחים ים תיכוניים, ומוסיף נגיעות ...
עודכן 31.5.18