המטבח האיטלקי הוא מהטובים בעולם וטבעי שבתום החופשה תרצו להמשיך להתענג עליו גם בבית. כדי ללמוד לבשל כמו האיטלקים, במהלך טיול באיטליה תוכלו להשתתף בסדנת בישול שבה ...
סימי שאואר
עודכן 14.5.22
אדמה פורייה, ים שופע דגה ואקלים מתון אחראים לפריחה גסטרונומית חסרת תקדים באזור קוסטה בראווה, החוף הפראי של קטלוניה. מטבח קטלוני מסורתי עם נגיעות ים תיכוניות ושפים ...
רותם בר כהן
עודכן 19.2.19
תשכחו מרשתות בינלאומיות של מזון מהיר, אוכל איטלקי אמיתי מכיל מוצרים מקומיים ועונתיים, שמבושלים בקצב הנכון, תוך שמירה על המסורת. מהסרדינים המטוגנים של ונציה, דרך האורז בזעפרן ...
עודכן 22.4.24
ארצות הברית מציעה למטיילים בה חגיגה קולינרית מגוונת להפליא: פירות ים טריים במיין, סירופ מייפל איכותי בוורמונט, סטייקים עסיסיים בקנזס, חטיפי קקטוס באריזונה, יינות מצוינים בקליפורניה, וזאת ...
מערכת מסע אחר אונליין
לא חייבים להרחיק לניו אינגלנד בשביל ליהנות מצבעי הסתיו, גם אירופה נפלאה בעונה הזאת. מסיק זיתים באומבריה, קטיף ערמונים באנדלוסיה, חג התפוח בנורמנדי וטיולי שלכת בסקוטלנד הם ...
משה גלעד
עודכן 20.10.19
מרעה טבעי, אוויר צח ושדות ירוקים הם הבסיס לסיור הגסטרונומי סביב אגם קונסטנץ: הדגים טריים, הגבינות נהדרות ויינות הרוזה צלולים. והכל במרחק קצר מציריך וממינכן
עודכן 6.8.18
כלי בישול שחוקים, מצרכים בסיסיים, ידיים מחוספסות מעבודה לשות ומערבבות וחותכות בסדר קבוע. ניבי להבי נכנסה למטבחים ברחבי הודו מצוידת במצלמה וגילתה את האסתטיקה שבפשטות. כתבה מצולמת
ניבי להבי
משוק הדגים בטוקיו, דרך קומת האוכל המופלאה בכלבו ברלינאי ועד השוק התוסס של מקסיקו סיטי - הנה הבחירה שלנו של שוקי האוכל הטובים בעולם
המטבח בסקנדינביה אינו מקשה אחת. לכל אחת מהמדינות המרכיבות אותה טעם משלה, השפעות ייחודיות וחומרי גלם אופייניים. המשותף לכולן הוא ההקפדה על האיכות וגם מבחר הדגים
הנס הנריק פאפנר
פורסם 28.8.11
לעם הבאסקי, היושב לאורך חופי האוקיינוס האטלנטי משני עברי הגבול הצרפתי־ספרדי, מורשת קולינרית ייחודית וטעימה. סיור מגרה בארץ הבאסקים: דגים טריים צלויים בקרן רחוב, בתי פינצ'וס תוססים ...
אביטל ענבר
פורסם 21.8.11