לברצלונה, אחד היעדים האהובים על ישראלים, נוסעים משלל סיבות טובות: הסגנון המודרניסטי שאין כדוגמתו בעולם, האווירה התוססת, השיטוט והשופינג, הכדורגל, וכמובן - האוכל' שמשלב בין המטבח הים ...
אביטל ענבר
עודכן 12.4.24
טאפאס, אותן מנות קטנות שמוגשות בספרד לצד אלכוהול בשעות אחרי הצהרים, כבשו את לב הסועדים ברחבי אירופה וגם אצלנו. מי המציא את הטאפאס, מהן המנות הקלאסיות ואיפה ...
מערכת מסע אחר אונליין
פורסם 29.3.14
חומרי גלם מעולים, מסורת בישול ארוכת שנים ושילובים יצירתיים בין פירות ים לעוף ובשר הפכו את ברצלונה למקום מעולה לרעבים. חוץ מזה, יש גם כ-4,000 ברים שמגישים ...
דן ססלר
לעתים קרובות החוויה הקולינרית היא זו שמספקת לנו את הזכרונות המתוקים ביותר מטיול בעיר אירופאית. הנה כמה המלצות למסעדות מצוינות
פורסם 28.2.11