רבים טוענים שאין מטבח ישראלי מקורי, אבל חוקרת האוכל ד"ר טובה דיקשטיין לא מסכימה: בעזרת חומרי גלם שהיו נפוצים בעבר, טכניקות עתיקות ואינספור ניסיונות במטבח, היא משחזרת ...
יעל עופר
עודכן 6.8.19
שתי נשים, שאוהבות את הודו ומכירות אותה היטב, יצאו למסע קולינרי בדרום הודו. מחוזקות מהצ'ילי ומבושמות מהל וקינמון, הן מעלות את רשמי המסע ומשתפות במתכון נהדר מהמטבח ...
אסטה וסורנגה
עודכן 26.4.24
חומרי גלם נפלאים ושיטות בישול מסורתיות, טעמים פורטוגליים, אפריקאיים ואינדיאניים שמתמזגים בצלחת, אמונות על איך האלים אוהבים את התבשילים שלהם, קינוח מתוק, תה מר ועוד כוס קפה ...
דני ססלר
עודכן 13.7.17
הטרנד הלוהט במסעדות הוא בישול מולקולרי: שילובים מפתיעים ותמוהים ערוכים על צלחת, ולצדה מוגשים מזרקים או מבחנות עם מיצויי טעמים. אביטל ענבר יצא לסיבוב מסעדות וחזר המום ...
אביטל ענבר
פורסם 20.12.12
יש אנשים שעבורם המילים "חופשה" ו"בישול" לא מסתדרות ביחד. עבור הרבה אחרים, חופשה שמשלבת את שכלול היכולות במטבח יחד עם אוכל טוב, יין וטיולים בסביבה היא תענוג ...
סימי שאואר
פורסם 19.8.12
האוכל בבאלי מוגש קודם כל לאלים. המנחות, המנות הגדושות, המזון שטרחו עליו שעות ארוכות, כל אלה מיועדים להשביע את רצון האלים. רק לאחר מכן, בעדיפות נמוכה יותר ...
ישראל אהרוני | צילומים: נלי שפר
פורסם 8.11.08
הנשים היחידות בעולם שיש להן שלושה כוכבים במדריך מישלן הן איטלקיות. אביטל ענבר ביקר אצל שתיים מהן, לואיזה ואלאצה ממסעדת אל סוריזו שבמחוז פיימונטה ונדיה סנטיני ממסעדת ...
פורסם 15.9.08
השפית צרפתייה אן-סופי פיק זכתה בשלושה כוכבי מישלן, דירוג שמאז שהוענק לאישה בפעם האחרונה חלפו 50 שנה. הכירו: השפית שטילטלה את צרפת
עודכן 6.8.17