רעבים בטוקיו? מהיום כבר לא. אחרי עשרות שנים שהקדיש לצרפת, שגמלה לו באזרחות, הסתקרן אביטל ענבר לחוות עולם חדש. הספר "רעבים בטוקיו" הוא פרי התשוקה החדשה. במסעותיו ...
אביטל ענבר
עודכן 22.2.23
איפה אוכלים קיפודי ים כתומים, מאיפה הגיעה הטָמפוּרה ומתי הומצא הסושי? התשובות קשורות בגיאוגרפיה ובהיסטוריה של מדינת האיים וגם בכישרון של היפנים להפוך כל חומר גלם ליצירת ...
בועז צאירי
עודכן 27.4.24
שאבו-שאבו הוא מאכל תאווה מונגולי המורכב מבשר וירקות, וקיוטו היא עיר מושלמת למפגש היכרות איתו
פנינה ענתר-הרמן
עודכן 31.12.18
בקיוטו, בירתה העתיקה של יפן, אפשר עדיין לנשום את המסורת רבת השנים. המקדשים, הגנים, הרחובות, האומנים ואפילו המאכלים משמרים את אופייה הייחודי של העיר
אבים רון-כרמל
פורסם 8.6.10