המטבח היווני הוא פשוט ולא מתחכם, מתאים להפליא לטעם הישראלי, וגדולתו היא בחומרי הגלם המקומיים, הטריים והעונתיים. אז מה תאכלו במהלך ביקור ביוון? ממנות פתיחה מפתות, דרך ...
מערכת מסע אחר אונליין
עודכן 2.9.24
היוונים לא מתלבטים מה לאכול. הם פוסעים בנחת לטברנה הקרובה, מתיישבים תחת הגפן ועושים למלצר תנועת יד שפירושה - "תביא כמה דברים קטנים", והצלחות מתחילות לנחות על ...
יזהר גמליאלי | צילומים: טריפולוג'י
עודכן 12.5.18
המטבח היווני הוא מהסוג שנכנס לכם ללב, ואין כמו מוסקה כדי להביא את הטעמים של יוון הביתה. מתכון פשוט ומהיר למוסקה שתזכיר לכם את ניחוחות יוון
פורסם 28.5.14
לא קשה להתאהב בחצי האי פיליון: מצד אחד רובץ מפרץ כחול שמערסל ספינות דייגים, מהצד השני רכס הרים מיוער, משובץ בכפרים קטנים. בטברנות המנוהלות על ידי נשים ...
אורה אגמון | צילומים: טל גליק
פורסם 26.2.12
אוכל יווני מתחבר לתחושה של חברוּת, ביתיות וחמימות, וגם הנופים ההרריים והים השפיעו על הרכב התפריט המקומי. איפה כדאי לאכול פשטידת תרד וגבינה ומה הולך טוב עם ...
אנג'לו רפאל
פורסם 28.8.11
ממה עשויה המוסקה, מה עושים עם היוגורט, כמה טיפ לתת, ומי באמת המציא את הקפה הקר. מורה נבוכים לאוכל יווני
עינת דהאן
פורסם 17.4.11
מנת פתיחה חמצמצה-פיקנטית שמוגשת בכל טברנה ברחבי כרתים, והולכת מצוין עם פרוסות עבות של לחם טרי
פורסם 27.2.10