יושיטאקה (Yoshitake), אחת משלוש מסעדות סושי בטוקיו שלהן שלושה כוכבי מישלן, נפתחה ברופונגי לפני 13 שנה. אביטל ענבר ביקר בה, איך אפשר שלא. מתוך הספר "רעבים בטוקיו".
אביטל ענבר
עודכן 17.8.21
מה כדאי לקחת תמיד בתיק? איפה אפשר להוציא כסף? מה אפשר לאכול כשהתקציב מוגבל? ואיפה יש תצפית נהדרת וחינמית על העיר? אספנו בשבילכם המון טיפים נהדרים לטיול ...
מערכת מסע אחר אונליין
עודכן 3.7.21
פגישת עסקים בטוקיו שונה לגמרי מפגישת עסקים בישראל. בתפיסה היפנית, על האדם לפעול כל הזמן על מנת לייצר הרמוניה ויש כללים וקודים ברורים לדרכי התנהגות, ללבוש, אפילו ...
טל רשף
עודכן 9.9.19