נתחיל מהסוף: אוכל נהדר, מקום נהדר, מיקום נהדר, וכך גם השירות. עכשיו כמה פרטים. חברי קיבוץ כברי, שהיו בין מפוני בית הערבה, הקימו את בית האבן עם עלייתם על הקרקע על הגבעה הנוכחית. זה היה בית תרבות ופעילויות שונות שהוזנח עם הזמן. לפני כשלוש שנים לקחו אותו אדלינה גולדפלד ואילן אופנהיימר (מפינגווין שבנהריה) והחזירו לו את יופיו והדרו. המרפסת ממוסגרת בגפנים ונפתחת אל מטעי הבננות שבעמק ואחריהם הים, שולח בריזה. לאדלינה זה היה חלום ישן. היא למדה והשתלמה בספרד, והגיעה לבישול המשולב עם מה שספגה בבית, בארגנטינה, שגם שם האוכל הוא ממקורות ספרדיים ואיטלקיים בעיקר. התוצאה היא מנות כמו שרימפס עטופים בבצק קדאיף עם וינגרט יוגורט, פילה אדום צלוי על תפוח אדמה ממולא, פאייה עם פירות ים, קבב טלה ועוד. בין הטאפאס, שכולם מעדנים: קרם חציל קלוי עם קצח, קוביות סלמון בכבישה קרה, לבנה תוצרת בית ועוד. טעים, מעודן ויפה. ביום שישי מוגש ברנץ' הכולל כתריסר טאפאס, מנה עיקרית של דג, בשר או פירות ים, קפה וקינוח.
פתוח: ב'-ה' 15:00-12:00, 22:30-19:00, ו' 15:00-11:00, 23:00-19:00, שבת 16:00-12:30, 22:30-19:00. נכים: לא נגיש. (צילום: דניאל ליילה)
Array
(
[area] => WP_Term Object
(
[term_id] => 410
[name] => גליל עליון ועמק החולה
[slug] => %d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%a2%d7%9e%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%94
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 410
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 402
[count] => 350
[filter] => raw
[term_order] => 0
)[country] => WP_Term Object
(
[term_id] => 402
[name] => ישראל
[slug] => israel
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 402
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 374
[count] => 2779
[filter] => raw
[term_order] => 0
)[continent] => WP_Term Object
(
[term_id] => 526
[name] => מזרח-תיכון
[slug] => middle-east
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 526
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 1871
[filter] => raw
[term_order] => 0
))