בליבה של משתלה פורחת, מוקפת עצי נוי, פרחי עונה ובריכות דגים, תגלו מסעדה באווירה קצת אחרת, העונה לשם: "כרמים". מסעדת כרמים, שנפתחה בשנת 2003, ממוקמת בכניסה למושב סגולה, 6 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א- ב"ש (ציר 4) ומושכת אליה קהל מכל רחבי הארץ. מדובר בפנינה קולינרית המציעה יותר מארוחה טובה: פינות ליטוף לילדים, חלונות עצומים שדרך כל אחד מהם ניתן להתרשם מחלק אחר של הגן הפורח וסיור מודרך מקצועי המועבר ע"י השף של "כרמים" וכולל הסברה אודות צמחי התבלין השונים והשימושים הגסטרונומיים המייחדים כל אחד ואחד מהם. שף המסעדה ב"כרמים", סהר רפאל, שזכה לאחרונה במלגת לימודים בצרפת, מפגין מעוף רב במטבחו ונוטה לשלב בין סגנונות שונים. השימוש הרב שנעשה במרכיבים הטריים (דוגמת התבלינים והירקות) הגדלים בתחום המסעדה, מעלה את המנות בתפריט עוד דרגה אחת למעלה. ב"כרמים" תוכלו להתענג על מנות כמו: "מילפה חצילים וטלה"- מנה מבריקה המורכבת מבשר טלה קצוץ בליווי פיסטוקים, עגבניות, חצילים וגבינת מוצרלה ומוגשת ברוטב ים תיכוני ו"עוף בורגונדי" – שילוב מנצח של חזה וכנף עוף במילוי כבד אווז, קוביות בטטה ופרג, ברוטב קרמל פלפלת ואגוזים. האורחים של כרמים מוזמנים לסעוד בגינת המסעדה, לצד הצמחיה העשירה ולהנות משקט כפרי שלא תמצאו בשום מקום אחר . להמלצות מסע אחר |
חשוב לציין בעת ההזמנה: הגעתי דרך אתר מסע אחר! |