שמה של מסעדת "מואה" בערבה הוא שמה של עיר נבטית שהיתה תחנה חשובה על דרך הבשמים. המקום הוא מסעדה-קפה-פאב נעים, ובו אוכל ושירות מעולים ומנות גדולות. סלט מואה, לדוגמה, מורכב מירקות מוקפצים בסויה ודבש על מצע עלים ירוקים, וסלט פטרה הוא תערובת של פטריות ואגוזי קשיו מוקפצים ברוטב צ'ילי חריף. כל אחת משתי המנות הטעימות האלה יכולה להיות ארוחה, אך יש גם מנות עיקריות של בשר, דגים ושרימפס. עובדות אלה ידועות גם לטייסי המטוסים הקלים, הנוהגים לרדת במנחת הסמוך ולקפוץ לאכול. עוד עובדה ראויה לציון: האקוסטיקה מצוינת. בעת ביקורנו היה המקום מלא בסועדים, בהם לא מעט ילדים, ובכל זאת היה אפשר לשוחח בנחת וליהנות מהארוחה ומהמיזוג. (צילום: גיא שרת)
פתוח: כל יום מ-9:00 (בשבת מ-10:00) עד 23:00. המטבח פתוח עד 22:30.
נכים: למסעדה מוביל שביל חצץ, ובכניסה לשירותים יש מדרגה קטנה,
השירותים אינם מותאמים.