ליד המחסן שלו בקריית ענבים פתח מייק גנור, יצרן שמן זית, את כרם זיתים, חנות קטנה ומצוינת: קודם כל השמן שלו, בעיקר מזן סורי אבל גם קצת נבּלי, שאפשר וכדאי לטעום. חוץ מזה יש כלי אחסון מנירוסטה בצורת ...
נאייב היא דוגמא למסעדת פועלים משובחת שנותנת תמורה מלאה לכסף ועוד חופן נדיב של אווירה ונשמה. רבים מהסועדים הם לקוחות קבועים במצויים בעצירת מנוחה ואכילה באמצע יום שוק. אחרים הם בעלי עסקים בהפסקת צהריים...
אמנם בתחנת דלק, אבל זה לא מפריע...מנות מגוונות, שירות אדיב, חניה במקום...יש מנות עסקיות. שווה
מכל מסעדות הדגים ברציף של מבנה 8 בנמל תל אביב, זו של בני הדייג היא הפופולארית ביותר ולא במקרה. בני הוא באמת דייג, ודייג, כמו שאמרו חכמינו בטבריה אוהב דגים...
אין מה להיתמם. בשדרה 34 זה בית חרושת, וכמו שהפועל לא יכולה להיות מכבי, כך מנה בשלושים שקל לא יכולה להיות גורמה, גם אם היא נורא רוצה. בשדרה זה לא המקום לחגיגת יום נישואין או פגישה ראשונה...
אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם...
כמסעדה הנימנת על ז'אנר הדיינר האמריקאי, דיקסי נאמנה לשלושה עקרונות מתמטיים: הטבח לא יודע לספור קלוריות, המלצריות הקורקטיות לא ממש סופרות את הלקוחות והטמפרטורה בחלל האכילה תמיד תהיה קרה בשתי מעלות ממה שצריך...
הפלוס שב"קפה פלוס" בקרית טבעון מתייחס לארוחות מלאות שאפשר לאכול שם: בשרים ודגים, פסטות ועוד. המקום נעים, בין 12:30 ל-16:00 יש ארוחות עסקיות מוזלות, אבל האטרקציה בעיני היא הבראנץ' של יום שישי: בר גדול עם מבחר יפה של ...