פויקה – המסעדה נסגרה

שתפו:

משבוע המילואים חזר הלוחם עם גב תפוס וכמיהה בלתי נשלטת לנתח בשר שיפצה על הרמה הקולינרית הנהוגה בצה"ל. כדי להשביע את רעבונו שמנו פעמינו לעבר המקום שמתהדר בתואר המסקרן "בר בשר אפריקאי"…

פויקה – המסעדה נסגרה

משבוע המילואים חזר הלוחם עם גב תפוס וכמיהה בלתי נשלטת לנתח בשר שיפצה על הרמה הקולינרית הנהוגה בצה"ל. כדי להשביע את רעבונו שמנו פעמינו לעבר המקום שמתהדר בתואר המסקרן "בר בשר אפריקאי". עיצוב המסעדה משלב בחינניות מוטיבים אפריקאיים עם בטון בסגנון אורבני ובמרכזו בר תל אביבי טיפוסי. בכניסה תלויה תצוגת תכלית של סירי פויקה במגוון גדלים, העשויים ברזל יצוק, משמשים לבישול קדרות וחביבים במיוחד על ג'יפאים. כדי להיזכר בטעמים שליוו אותנו בקומזיץ האחרון בחרנו לנסות את מנת הפויקה הקלאסית (74 ש"ח) שכללה אסאדו וירקות שורש שבושלו ארוכות ביין אדום. הבשר היה נימוח ומלא טעם והצליח לגרום לנו לתכנן את הקומזיץ הבא. מנת הראמפ סטייק (78 ש"ח) הוגשה בליווי צ'אטני מנגו פיקנטי, שילוב מעניין וטעים. נתח האנטריקוט (94 ש"ח) היה מעושן קלות ולווה ברוטב יין אדום. הטעם המעושן של הבשר השתלב להפליא עם מתקתקות הרוטב. הבשר בשתי המנות היה עסיסי ומשובח, אך הוגש עם תוספות לא מאוד יצירתיות של תפוחי אדמה ואפונה סינית. לקינוח חלקנו עוגת שוקולד חמה בציפוי שוקולד לבן (36 ש"ח) שהוגשה בפויקה קטן, והיתה סיום מענג לארוחה.
היא: המקום לחובבי בשר. הוא: פיצוי מושלם על שבוע של לוף.
כשרות: לא כשר, נכים: יש נגישות ושירותי נכים ללא ידית
שעות פתיחה: א-ו 1:00-20:00,  שבת 1:00-13:00

שתפו: