שירותי ההסעדה של פיני מוצ'ניק ובנו יוסי החלו מאירועים בשטח בתקופת בועת ההיי-טק, וכאשר זו התפוגגה הקימו בחצבה את מסעדת "בר במדבר" ולידה מאהל. היום זו מסעדת בשרים, דגים ועוד. (צילום: פרדי נפתלי, באדיבות מחלקת תיירות לב הערבה)
פתוח: יולי-אוגוסט: רק לפי הזמנה מראש.
ספטמבר-יוני: ה'-שבת 12:00 עד הלילה, א'-ד' לפי הזמנה מראש.
כשרות: כשר עם תעודה. בשבת לא עושים על האש אלא מגישים לפי תיאום מראש
ארוחות שהוכנו בעוד מועד כמו מטפונה.